dimecres, 15 de setembre del 2010

L'escollit (LXIV)

Procuro posar blogs nous cada setmana a L'escollit i procurar no repetir-me, per allò de contribuir a donar a conèixer tots els racons d'aquesta catosfera nostra, però aquest cop hauré de ser una mica endogàmic perquè les entrades que m'han agradat més aquesta setmana venen de tres blogs que ja havien aparegut a aquesta secció: el Descans, el Riell Bulevard i l' Enceneu els llums (que és doble repetidor, això no pot ser). Jutjeu-ho vosaltres mateixos. La reflexió del Josep sobre la mort és molt lúcida, l'Eulàlia l'encerta amb el seu petit estudi de l'ús literari de la memòria i la història per capítols (1 i 2) del Leblansky és simplement entendridora.

7 comentaris:

Clidice ha dit...

molt bona tria i el d'en Josep un exercici literari excel·lent, malgrat les circumstàncies.

Mr. Aris ha dit...

si, molt interessants...

Unknown ha dit...

gràcies, guapo. Per la referència i per les recomanacions...

Josep ha dit...

Moltes gràcies!

Deric ha dit...

sí, està molt bé l'entrada sobre la mort!

Sergi ha dit...

Coincideixo amb que la història d'en Leblansky és realment colpidora, si em digués que és un relat m'ho creuria més, però la realitat supera la ficció, i el bo d'en Cosme ha de tenir un cor molt gran!

LEBLANSKY ha dit...

Totalment d'acord amb el que dius del Josep i l'Eulàlia. Quan al Leblansky, no ho tinc tan clar ;)
Gràcies -sincerament- per la valoració, és una injecció gegantesca d'ànims, que va molt bé ara que encara fa pocs dies que s'ha produit la rentrée laboral.