dilluns, 3 de setembre del 2012

Recull mediàtic de la setmana

Ja he reprès l'activitat habitual al blog i als mitjans, després de la pausa de l'agost. Començo el primer recull mediàtic recomanant-vos el meu article d'opinió d'El Periódico de dissabte sobre la esclavitud biològica de la imatge. No passa sovint que un trobi cites a Genesis, Rush i Plutarc en un article sobre ciència, només per això ja val la pena que hi feu un cop d'ull, no? 

Aprofito per posar-vos les dues cançons que menciono al text, i així de pas faig un Dilluns musical, que fa temps que els tinc oblidats. Dedicat als quatre gats que els agrada el rock simfònic. (Nota pels puristes: a l'article dic que el tema de Rush és dels setanta, però tècnicament es va publicar el 1980).



Continuem. El divendres vaig tenir l'honor de ser l'últim entrevistat de la temporada al No hi som per festes de RAC1, que porten el Jordi Beltran i l'Ana Boadas. Va ser una conversa de mitja hora molt variada i distreta (o almenys a mi m'ho va semblar), sobre ciència, Hipnofòbia i el futur de la humanitat. La podeu sentir aquí.

I fins aquí el recull. Aviso que aquest diumenge que ve tornarà la meva columna Immortals i perfectes a l'Ara, parlant de la quantitat increïble d'informació que es podria emmagatzemar en una cèl·lula, i la secció de ciència al Via lliure amb un resum de les coses interessants (científicament parlant) que han passat aquest estiu. Amb això ja tindré gairebé totes les col·laboracions en marxa. Gràcies per l'atenció!

2 comentaris:

Joana ha dit...

Interessant l'article. Una repassada cronològica de com ens comportem des que som bípides. Ens emmirallem constanments amb els altres tot i no ser-ne plenament conscients i tampoc ens agrada que ens ho reconeixin.
En el fons ens agrada agradar i és aquí on perdem el nord quedant-nos amb allò més superficial.
També diuen estudis sobre l'accidentabilitat a la carretera que els qui tenen el cotxe de color vermell corren més i tenen més accidents.
Som encara recol.lectors i protectores de la llar , mal ens pesi portar-ho dels nostres ancestres.
salutaciosn

Elfreelang ha dit...

veig que ja vas amb les piles posades! en quan pugui em llegeixo l'article!