divendres, 29 de setembre del 2017

Votareu


Aquesta setmana ha sigut molt intensa, i culminarà en un 1 d'octubre que, passi el que passi, serà històric i ho canviarà tot. Aquesta revolució s'ha retrasmès sobretot per twitter (i altres xarxes), que és el format idoni per expressar amb brevetat i immediatesa com et sents cada cop que llegeixes una notícia relacionada amb el Procés. Però volia deixar també constància al blog d'algunes de les coses que penso sobre el tema.

He començat el post penjant la captura de pantalla de la meva última contribució a la revista Esguard, que és un resum de com crec que es veuen les coses a fora. A part d'això, ja m'he posicionat a altres llocs signant manifestos de tota mena, i fa no gaire vaig fer una entrada sobre ciència i independència de convidat en un altre blog (aquí). Només volia afegir que, de la mateixa manera que ja he fet, espero que vosaltres també pugueu expressar la vostra opinió aquest diumenge. I que això serveixi per demostrar al món quina mena de poble som i quina mena d'interlocutors tenim a l'altra banda.

Us deixo amb uns minuts musicals (una cançó que cantava fa gairebé quaranta anys sense entendre del tot i que aquests dies ha pres una rellevància especial) i reitero el desig i el convenciment que aquest diumenge votareu.


5 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

Ens llevarem ben d'hora ben d'hora i a veure si ens deixen votar.

Sergi ha dit...

Ara sí que ha arribat l'hora. Llàstima que a més de voler defensar la nostra voluntat de llibertat, també haurem de defensar la democràcia.

Elfreelang ha dit...

el veïnat es mobilitza per ocupar les escoles, els bombers s'han ofert per garantir el vot, hi ha mossos que han demanat una estona per poder anar a votar, gràcies Salvador per aportar la teva visió des de fora votarem!!!

jomateixa ha dit...

Totalment d'acord amb el que dius.
A tot arreu s'han organitzat diades plenes d'activitats aquest diumenge. Serem al carrer tot el dia!
Esmorzarem, jugarem a bitlles, ballarem, cantarem,... votarem...

I Perelló Masip ha dit...

A la Bisbal de Falset ja ho tenim tot a punt per a la festa. Demà ens llevarem tots els bisbalencs molt d'hora, molt d'hora i a votar.
Gràcies per explicar-te al món. Gent com tu ens ha ajudat molt.